Recensie: Niets te verliezen – Jennefer Mellink

Screenshot_20220509-202734__01
AUTEUR: Jennefer Mellink
UITGEVER: Kluitman
PRIJS: €9,95
WAARDERING: ⭐⭐

Niets te verliezen is de tweede Kluitman novelle die ik las. Benieuwd wat ik ervan vond? Lees dan gauw verder. 

Waar gaat Niets te verliezen over?
Romee weet zeker dat er bij haar thuis iets heel raars aan de hand is. Spullen liggen zomaar op een andere plek of verdwijnen soms zelfs helemaal. Alleen neemt niemand haar serieus. Ze gaat met haar beste vriendin op onderzoek uit en doet hierbij verontrustende ontdekkingen. Ondertussen verlangt Elijah naar meer spanning in zijn leven. Hij zoekt hierbij steeds vaker de grenzen op, maar raakt daardoor betrokken bij een situatie waar hij niet meer uit kan komen.

IMG_20220505_083042_526

Jennefer Mellink heeft een fijne vlotte schrijfstijl die gemakkelijk wegleest. Je leest het verhaal vanuit twee hoofdpersonages: Romee en Elijah. Het valt Romee op dat er vreemde dingen in haar huis gebeuren. De rest van het gezin vindt dat ze zich aanstelt. Ze besluit op onderzoek te gaan om hen het tegendeel te bewijzen. Elijah zoekt graag de grenzen op, maar dan raakt hij betrokken bij een lastige situatie. Wat zal hij doen? De twee hoofdpersonages lijken in eerste instantie niets met elkaar gemeen te hebben. Gaandeweg het verhaal kom je steeds meer over hen én de waarheid te weten.  

Niets te verliezen bevat een hoge spanningsboog, waardoor je het boek niet weg wil leggen. Wat gebeurt er nu precies in het huis van Romee? Hoe kunnen bepaalde voorwerpen opeens op een andere plek liggen of zelfs verdwijnen? Je wordt steeds nieuwsgieriger naar de ontknoping van dit geheimzinnige verhaal. 

De plottwist zorgt voor een verrassend einde, al is het ook een tikje ongeloofwaardig. Alles komt namelijk precies op het juiste moment samen. Niets te verliezen is meeslepend, spannend en een tikkeltje duister. Bovendien zal je na het lezen van Niets te verliezen elke kamer in je huis gaan controleren voordat je gaat slapen.. 

Bestel Niets te verliezen via Bol.com

Bedankt Kluitman voor het recensie exemplaar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s