5x getipt, deel 1

De reden dat ik mijn blog en Instagram ben begonnen is simpel, ik wil mijn liefde voor boeken delen. Inmiddels zijn er steeds meer mensen met wie ik mijn liefde voor boeken kan delen en dat is zo ontzettend leuk! Hierdoor word ik ook steeds nieuwsgieriger naar mijn volgers op Instagram en op mijn blog. Wat vinden zij van mijn boekentips? én zijn ze net zo enthousiast over de boeken als ik? Daarom deze nieuwe rubriek: 5x getipt, waar vijf lezers hún eerlijke mening delen over boeken waar ik enthousiast over ben!

Mariekee_books las Gek van Clementine
Nietsvermoedend was ik aan het scrollen op Instagram, totdat ik Jennifer’s post over Gek van Clementine tegenkwam. Met de tekst: ”Als je van het genre New Adult houdt is Gek van Clementine beslist een aanrader”, had je meteen mijn aandacht. En wat een heerlijk boek! 2 personages met goede chemie en een heel natuurlijk groeiende relatie. Een boek dat draait om persoonlijke groei en vertrouwen en dan ook nog eens zo mooi uitgewerkt. Het audioboek is trouwens ook geweldig. Ik sluit me dus volledig bij je aan: als je van New Adult houdt, dan zit je goed met dit boek.
→ Mijn recensie lees je hier

Isabobooks las Heks & Jager
Na de recensie van Jennifer gelezen te hebben en de vele lovende verhalen die hierna volgenden, MOEST ik Heks & Jager zelf lezen. Betoverend, romantisch en meeslepend. Het kost even tijd om in het verhaal te komen, maar wanneer je als lezer eenmaal onderdeel bent geworden van het boek, kun je het niet meer wegleggen.
→ Mijn recensie lees je hier

Watjackyleest las Ik weet niet of ik van je houd
De vrolijke covers van Christina Laurens boeken zijn op zichzelf al fotogeniek. De cover van ‘Ik weet niet of ik van je houd’ trok dan ook meteen mijn aandacht op de Bookstagram van @jenniferleest

Jennifer vertelde in haar recensie niets teveel. Het boek is heerlijk luchtig, en toch meeslepend. Sereen, en toch intens. Ik sloeg het boek dicht (of nou ja, klikken, want ereader 🤓), en ging direct door met alle andere, minstens zo fijne, feelgood titels van deze auteur(s).
→ Mijn recensie lees je hier

Lauriannebooks las Jinxed
Ik zag Jinxed bij Jennifer voorbij komen en werd meteen getrokken naar het boek – ook door de prachtige foto die ze ervan had gepost. Ik heb het boek dan ook degelijk gekocht en gelezen, en begreep meteen waarom Jennifer er zo enthousiast over was! Het is echt een meeslepend verhaal, vlot geschreven en dat einde!
→ Mijn recensie lees je hier

_pen_writings_ las Onweerstaanbaar
Dat het verhaal af en toe voorspelbaar is, hoort nu eenmaal bij het genre. Wat maakt dit boek voor mij anders? De hoofdpersonen Soraya en Graham hebben diepgang. Ze zijn niet perfect en moeten hun demonen verslaan. De auteurs besteden hier aandacht aan, waardoor je als lezer een connectie krijgt met de personages. De afwisseling tussen de berichten die ze elkaar sturen, de relatieadviezen van Soraya in de relatierubriek van het tijdschrift waar ze werkt en het verhalende zorgen voor dynamiek in de structuur. En de cherry on the cake is de zelfverzekerdheid van Soraya. Heerlijk om te lezen dat een vrouw bereid is om liever een stap terug te doen, dan te veranderen. Onweerstaanbaar is een verfrissende chicklit.
→ Mijn recensie lees je hier

Het is super leuk om bovenstaande reacties te lezen over boeken, waar je zelf enthousiast over bent. Misschien heeft mijn recensie je destijds niet weten te overtuigen, maar wellicht weten: Marieke, Jacky, Fatimah , Isa Bo en Laurianne je wél over te halen om een (of meerdere) van de bovenstaande titels een kans te geven!

4 gedachtes over “5x getipt, deel 1

    • Super leuk dat je mee wilde doen! Doen! Is super leuk om de reacties te lezen. In het begin voelde het en beetje aan als een ‘gekke’ vraag, maar ik kreeg zoveel leuke reacties en als ik deze rubriek zie ben ik ontzettend blij dat ik het heb gedaan. Super leuk om met elkaar de liefde voor boeken te delen :).

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s