Wrap up – Juli

De maand juli is alweer voorbij. Afgelopen maand las ik maar liefst negen boeken! Benieuwd welke dit waren en wat ik ervan vond? Lees dan verder.

Ik niet op jou – Sally Thorne ⭐⭐⭐⭐
Lucy Hutton en Joshua Templeman hebben een bloedhekel aan elkaar. Het vervelende is echter dat ze de hele dag tegenover elkaar zitten, als assistenten van de twee CEO’s van een uitgeverij.

Lucy vindt Joshua stijf, onuitstaanbaar en overdreven knap, eh… humorloos. Joshua is iedere dag weer verbijsterd over Lucy’s ongeschikte kledingkeuze en eigenzinnige gedrag.

Beiden laten geen gelegenheid voorbijgaan om elkaar op stang te jagen met een heel arsenaal aan subtiele en minder subtiele (en oké, best kinderachtige) spelletjes. Dit wordt al bijna werkroutine, tot ze allebei hun zinnen hebben gezet op dezelfde promotie. Dan barst de strijd pas echt los!

Klik hier voor mijn recensie
____________________


Het Einde – Elle Kennedy ⭐⭐⭐⭐,5
Dean Di Laurentis krijgt altijd alles wat hij wil. Hij is nog geen meisje tegengekomen dat zijn charmes kan weerstaan. Totdat hij Allie ontmoet.

Allie Hayes gaat bijna afstuderen, maar heeft nog geen idee wat ze daarna wil gaan doen. En ze heeft het ook nog eens net uitgemaakt met haar vriend. Een rebound met Dean, de one night stand-koning van het populaire ijshockeyteam, kan ze niet weerstaan. Maar één ding weet ze zeker: een herhaling van de wilde nacht met Dean gaat er niet komen.

Dean heeft een geweldige nacht met de gevatte Allie, en hij blijft daarna maar aan haar denken. Maar Allie zegt dat het bij die ene keer moet blijven en dat ze alleen vrienden wil zijn. Dat laat Dean niet zomaar gebeuren en hij zet alles op alles om Allie te veroveren.

Klik hier voor mijn recensie
____________________

Even goede vrienden – Jane Fallon ⭐⭐⭐⭐
Amy dacht dat ze álles wist van haar beste vriendin Melissa. Maar ja, Amy dacht ook dat ze verloofd was met de man van haar dromen. Tot die dag dat ze onverwacht vroeg thuiskomt en daar de spullen van een andere vrouw ziet liggen. Spullen die haar verdacht bekend voorkomen… De meeste vrouwen zouden op dat moment instorten. Amy heeft een beter plan: ze blijft in haar rol als liefhebbende verloofde, maar dan wel met een eigen agenda…

Klik hier voor mijn recensie
____________________

Kill the Boy Band – Goldy Moldavsky ⭐⭐⭐
Allereerst moet je weten dat het niet de bedoeling was dat het zo zou lopen. We wilden alleen bij hen in de buurt komen.

Daarom boekten we een hotelkamer in het hotel waar ze zaten.

We waren niet van plan een van hen te ontvoeren. Zeker niet de stomste van het stel.

Maar we hadden hem in handen – en zijn kamersleutel, zijn telefoon en zijn geheimen.

Wat daarop volgde was niet gepland. Ik zweer het.
Vier meisjes ontvoeren per ongeluk hun minst favoriete jongen uit hun favoriete boyband. Het begint als een grap, maar het loopt al snel uit de hand…

____________________

De kleine bakkerij aan het strand – Jenny Colgan ⭐⭐⭐⭐
In De kleine bakkerij aan het strand van Jenny Colgan staat het leven van Polly Waterford op zijn kop. Haar relatie is op de klippen en haar bedrijf is ook nog eens failliet. Kortom, ze moét weg. Ze komt terecht op Mount Polbearne, een klein schiereiland voor de kust van Cornwall, in een appartement boven een verlaten winkel. Om haar zinnen te verzetten begint ze met het bakken van brood, dat al snel meer dan een hobby wordt.

Klik hier voor mijn recensie
____________________


Mijn naam is Jess Cooper en ik leef nog – Kate Alice Marshall ⭐⭐⭐⭐⭐
– Zoek beschutting
– Zoek water
– Maak vuur
– NEEM WRAAK
Dit verhaal kent twee beginpunten. Een daarvan is op een landingsbaan in Alaska. Het andere is aan de oever van een meer, waar de regen als mist op me neerdaalt, terwijl de houten resten van de hut nog nasmeulen. Ik zal je beide versies vertellen: wat er gebeurde voordat mijn vader stierf, en wat er daarna gebeurde. En als ik daarmee klaar ben, of te zwak ben om nog door te schrijven, dan zal ik dit notitieboek achterlaten op de plek waar de hut heeft gestaan. Mocht iemand ons, of mij, ooit komen zoeken, wie weet vinden ze mijn verhaal.

Klik hier voor mijn recensie
____________________


Her Royal Highness – Rachel Hawkins ⭐⭐⭐⭐
Millie Quint is er kapot van als haar soort –van- bijna-vriendin Jude met een ander zoent. Ze besluit beurzen aan te vragen voor scholen in het buitenland. Hoe verder van huis, hoe beter. Millie kan haar geluk niet op als ze wordt toegelaten tot een exclusieve kostschool in de Schotse Hooglanden. Alles aan Schotland is anders en beter. Er is alleen één probleem: haar kamergenoot Flora gedraagt zich als een prinses. Ze ís ook een prinses. De prinses van Schotland. De twee kunnen elkaar niet uitstaan, maar voordat Millie het weet, heeft ze wéér een soort-van-bijna-vriendin. Ze is ervan overtuigd dat de kans op een happily ever after klein is, het echte leven is tenslotte geen sprookje.. Of toch wel?

Klik hier voor mijn recensie
____________________


The Perfectionists – Sara Shepard ⭐⭐⭐⭐⭐
Mackenzie, Ava, Julie, Caitlin en Parker lijken op het eerste gezicht niet veel gemeenschappelijk te hebben. Ze hebben elk hun eigen vrienden, drama’s en doelen. Maar ze delen wel één ding: hun intense haat voor Nolan Hotchkiss. Nolan heeft het leven van veel studenten geruïneerd, en ze vinden dat hij moet boeten voor wat hij gedaan heeft. Ze bedenken de perfecte moord – een hypothetische moord, natuurlijk. Het is slechts fictie… totdat hun wens werkelijkheid is geworden. Nolan is vermoord, precies zoals ze hadden gepland. Maar zij hebben het niet gedaan. Dus wie dan wel?

Klik hier voor mijn recensie
____________________


Zomer in Carrick Park – Kirsty Ferry ⭐⭐⭐,5
Een zomerse trouwerij. Vijftig cupcakes. En een man die ze nooit meer zou zien, dacht ze… Als Joel Leicester het hotel binnenloopt waar Rosa Tempest werkt, kan ze haar ogen bijna niet geloven. Van alle hotels in heel noordelijk Yorkshire, moet juist de man die haar hart heeft gebroken, Carrick Park binnen wandelen. De laatste keer dat Rosa Joel zag, was toen ze na een doldwaze vakantie voor zijn voordeur stonden en werden begroet door een vrouw die beweerde zijn verloofde te zijn. Rosa is toen niet blijven hangen om Joels kant van het verhaal te horen. En nu, zes jaar later, heeft het lot dus een onaangename verrassing voor haar in petto. Want de toch al desastreuze trouwerij op Carrick Park kan namelijk alleen worden gered als Rosa en Joel met elkaar samenwerken.

Klik hier voor mijn recensie

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s