Wrap up – December

Afgelopen maand las ik vier boeken.
Benieuwd welke boeken dit waren en wat ik ervan vond?


Clean – Juno Dawson ⭐⭐⭐⭐
Als socialite Lexi Volkov bijna bezwijkt aan een overdosis, denkt ze haar absolute dieptepunt bereikt te hebben. Maar dat ziet ze verkeerd. Dat dieptepunt komt pas bij de gedwongen opname in een exclusieve afkickkliniek. Hier leert Lexi weer uit het diepe dal omhoog te klimmen, samen met haar medepatiënten, waaronder de geheimzinnige Brady. Terwijl ze haar demonen onder ogen ziet, komt Lexi tot het besef dat liefde misschien wel de krachtigste drug is van allemaal…

Klik hier voor mijn recensie

~~~~


Vecht voor jou – Emma Anna ⭐⭐⭐
Als Hannah een baan krijgt bij een uitgeverij waar ze altijd van heeft gedroomd, gaat er een wereld voor haar open. Ze probeert haar verleden een plekje te geven, maar door haar onzekerheden gaat dit lastiger dan gedacht.

Luc heeft het allemaal. Genoeg geld, twee goedlopende bedrijven en een bloedmooie verloofde. Dit alles verandert als hij erachter komt dat zijn verloofde vreemd gaat. Niets voelt meer als ‘ thuis’, totdat hij Hannah ontmoet.

Klik hier voor mijn recensie
~~~~


The Darkest Minds 2, Onvergetelijk – Alexandra Bracken⭐⭐⭐⭐
Wanneer Ruby een verontrustend geheim te horen krijgt, begint ze aan haar gevaarlijkste missie: ze moet de Kinderalliantie verlaten en alleen verder trekken. Cruciale informatie over de ziekte die Ruby en de anderen heeft gemaakt tot wat ze nu zijn, heeft alle vernietigingspogingen overleefd. De waarheid ligt slechts op één plaats opgeslagen: een flashdrive in de handen van Liam Stewart.

Als Ruby wanhopig het land doorkruist om Liam te vinden en antwoorden te krijgen op de catastrofale situatie, wordt ze heen en weer geslingerd tussen oude vrienden en haar belofte aan de Kinderalliantie. Ruby zal alles doen om de mensen van wie ze houdt te beschermen. Maar wat als het winnen van de oorlog betekent dat ze zichzelf voorgoed kwijtraakt?

Klik hier voor mijn recensie
~~~~


De Baas – Vi Keeland ⭐⭐⭐⭐
Reese is op een date die ongelooflijk saai is, dus spreekt ze op de voicemail van een vriendin in dat ze zo gauw mogelijk teruggebeld wil worden met “een noodgeval’, zodat ze weg kan. Een knappe man die langsloopt en haar woorden opvangt voorspelt dat haar date die list sowieso zal doorzien. Hij mag dan wel bijzonder sexy zijn, toch laat Reese hem weten dat ze niet zit te wachten op zijn advies. Hij loopt grijnzend terug naar zijn eigen gezelschap.

Terug aan tafel blijft haar date tegen haar aan praten, totdat ineens de knappe bemoeial met zijn date aan haar tafel verschijnt. Hij stelt zich voor als Chase Parker, en tot haar verbazing doet hij alsof hij haar neef is en maakt er een dubbeldate van. Hij verzint de meest bizarre en hilarische verhalen over hun zogenaamde gezamenlijke jeugd, en Reese doet met een uitgestreken gezicht mee. Zo wordt de date from hell ineens een stuk leuker.

Aan het einde van de avond gaan ze ieder hun eigen weg zonder telefoonnummers uit te wisselen. Reese gaat ervan uit dat ze Chase nooit meer zal zien… tot ze een maand later een leuke nieuwe baan vindt. Haar nieuwe baas? Chase Parker.

Klik hier voor mijn recensie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s