Wrap up – November

Afgelopen maand las ik vier boeken.
Benieuwd welke boeken dit waren en wat ik ervan vond?


Royals – Rachel Hawkins ⭐⭐⭐
Daisy Winters is dol op scifi, heeft een bijbaantje bij Walmart, houdt ervan haar haar in knalkleuren te verven en ze heeft een perfecte oudere zus die op het punt staat zich te verloven met de Schotse kroonprins Alex. Daisy heeft absoluut geen zin in een leven in de spotlights, maar door toedoen van de tabloids wordt ze gedwongen samen met haar zus de zomer door te brengen aan het Schotse hof. Daisy vertrekt met grote tegenzin en hoewel ze haar best doet om uit de problemen te blijven, raakt ze al snel verstrikt in allerlei onhandige situaties. Onder de hoede van Miles, de mega snobistische vriend van de jongere broer van de kroonprins, moet ze leren om zich volgens de koninklijke norm te gedragen. Dat gaat alleen niet zo makkelijk als diezelfde jongere broer overal waar hij komt voor een schandaal zorgt en Daisy erin meesleurt. Terwijl ze zich zo goed mogelijk probeert te redden, worden de verwikkelingen alleen maar groter als ze het ene koninklijke geheim na het andere ontdekt.

~~~~


Ik wil jou(w) baby! – Wendy Louise
Sara leeft haar droom. Ze runt een goedlopend hotel, heeft een fijne familie en leuke vrienden. Maar toch schuilt er een groot verdriet achter haar schaterlach. Ze wilt namelijk niets liever dan moeder worden, maar ze kan maar geen geschikte man vinden. Op de dag van haar 30everjaardag voelt ze de tijd dringen. Ze besluit het roer compleet om te gooien en vertrekt naar Mallorca met een plan.. stiekem zwanger worden van haar beste vriend Alejandro. Zal haar plan lukken? Of gooit de woest aantrekkelijke Joaquin roet in het eten?

Klik hier voor mijn recensie
~~~~


Een dag in december – Josie Silver ⭐⭐⭐⭐
Op een besneeuwde decemberdag pakt Laurie de bus vanuit haar werk naar huis. Maar dan ziet ze bij een halte waar de bus stopt een jongen zitten. Als hun ogen elkaar ontmoeten, voelt ze dat hij de ware voor haar is.  Een magisch moment, maar dan.. rijdt de bus door.

Laurie en haar beste vriendin Sarah gaan op zoek naar de bus jongen, maar helaas zonder resultaat. Laurie denkt dan ook dat ze hem nooit meer tegen zal komen. Totdat Sarah haar een jaar later, tijdens de kerst voorstelt aan de liefde van haar leven. En dat is… de jongen die ze gezien heeft vanuit de bus.

Laurie is vastbesloten om hem te vergeten, maar wat gebeurd er als het lot andere plannen heeft?

Klik hier voor mijn recensie
~~~~


Ik ben je niet vergeten – Christina Lauren ⭐⭐⭐⭐⭐
Macy Sorensen heeft haar leven goed op orde. Ze staat op het punt te trouwen als ze onverwacht haar eerste en enige echte liefde na jaren weer tegen het lijf loopt. Ooit kon ze met haar vroegere buurjongen Elliot haar diepste geheimen delen. Hij was alles voor haar. Tot die ene noodlottige avond…

Na die avond hebben ze elkaar nooit meer gezien of gesproken. Elliot heeft nooit geweten waarom Macy hem niet meer wilde zien. En hij heeft nooit de kans gekregen zijn kant van het verhaal te vertellen.

Macy heeft zich al die jaren nooit meer echt zichzelf gevoeld. Ze verloor in één klap haar geliefde en haar beste vriend. Kunnen Elliot en Macy die gemiste tijd én kansen nog inhalen?

Klik hier voor mijn recensie

 

5 gedachtes over “Wrap up – November

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s