Wrap up – September

De maand september is weer voorbij.
In deze maand las ik drie boeken.
Nieuwsgierig welke boeken dit waren en wat ik ervan vond?


19% kans op geluk – Yvanka van der Zwaan ⭐⭐⭐⭐⭐
19% kans op geluk is een grappige en romantische feelgoodroman over alleenstaande moeder Ava die met haar dochter Cléo een overzichtelijk leven leidt. Maar van de ene op de andere dag raakt haar zo vertrouwde en gestructureerde leventje overhoop. Op haar werk vindt een overname plaats, ze dreigt zelfs haar baan te verliezen en tot overmaat van ramp, komt haar ex Thijs weer thuis wonen. Alsof dat nog niet genoeg is raakt ze met dank aan haar beste vriendinnen verzeild in de wereld van het online daten, waar ze niets van blijkt te begrijpen. Maar Ava zou Ava niet zijn als ze er op geheel eigen wijze toch iets van probeert te maken. Of dat lukt is nog maar de vraag, hilarisch is het in ieder geval.

Klik hier voor mijn recensie

_____________________


Showstopper – Hayley Barker ⭐⭐⭐⭐⭐
Hoshiko is de ster attractie van het gevaarlijkste circus van Engeland, waar kinderen van immigranten moeten optreden met gevaar voor eigen leven. De heersende, autochtone elite is dol op de show. Hoe gruwelijker, hoe beter.

Wanneer Ben, zoon van een machtig minister, voor het eerst de show bezoekt, wordt hij op slag verliefd op Hoshiko. Maar terwijl zij adembenemende kunsten op het hoge koord vertoont, wachten onder haar hongerige leeuwen.

Kan Ben haar helpen ontsnappen uit deze gevangenis? En heeft hij de moed het systeem aan te klagen dat zijn moeder als minister in stand houdt?

Klik hier voor mijn recensie
_____________________


36 vragen waardoor ik anders naar jou ben gaan kijken – Vicki Grant ⭐⭐⭐
Hildy en Paul doen allebei mee aan een wetenschappelijk experiment met de vraag of twee vreemden in een hele korte tijd verliefd op elkaar kunnen worden. In dit experiment moeten ze elkaar zesendertig vragen stellen. Deze verschillen van: “Zou je beroemd willen zijn?” tot “Wat is je ergste herinnering?”. Tegen de tijd dat Hildy en Paul alle vragen hebben beantwoord, hebben ze ook een achtbaan aan emoties meegemaakt. Ze zijn boos geweest, hebben gehuild (ook van het lachen), hebben elkaar de waarheid verteld, met een vis gegooid en soms ook gelogen. Maar de grootste vraag is natuurlijk, zijn Hildy en Paul ook écht verliefd geworden?

Klik hier voor mijn recensie

6 gedachtes over “Wrap up – September

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s